Malo detaljnije

O NAMA

ML Business coaching centar čine tim coacheva, trenera i konsultanata sa višegodišnjim iskustvom u oblastima ličnog, profesionalnog i organizacionog razvoja. Bitno nam je da sa uživanjem radimo ono što volimo i na taj način doprinosimo razvoju poslovanja naših klijenata. Uvek tražimo najbolja rešenja za specifične potrebe naših klijenata u IT domenu. Kreiramo isključivo tailor-made programe kako bi ostvarili efikasne rezultate u oblastima liderstva i profesionalnog razvoja.

Volimo da se igramo, dizajniramo inovativne programe i negujemo drugačiji pristup, izazivajući svakodnevno polaznike naših programa, da bi se razvili u još veće profesionalce. Drugačiji smo, jer nam je stalo do klijenata koliko i do rezultata. Obožavamo da isporučimo nešto novo i izazovnije, kako bi generisali najbolji mogući rezultat kod naših klijenata. U ostvarivanju visokih rezultata i ciljeva koristimo gejmifikaciju, internacionalno sertfikovane tehnike i alate u našem radu.

Naš uzak domen rada se veže sa IT sektor i organizacioni razvoj kroz rad sa developerima, projekt menadžerima, tim lidovima, scrum masterima, agile coachevima, delivery menadžerima, dizajnerima, konsultantima. Svi programi su u potpunosti prilagođeni domenu IT sektora i načinu funkcionisanja tima ili projekta.

Naš Tim

Jovana Minić

Jovana Minić

HR konsultant, trener i Business Coach

Jelena Plavka

Jelena Plavka

Autogeni trener i antistres terapeut

Jelena Mitić

Jelena Mitić

HR konsultant i Eksterni trener

Coaching sati u radu sa tim lidovima
Coaching sati u radu sa menadžmentom
coaching sati u radu sa izvršnim menadžmentom

Sertifikati