Preporuke

Šta kažu naši klijenti?

Quote
Jelena Vukovic
Biznis coaching mi je pomogao da prepoznam svoje prave vrednosti, unapredim liderske veštine i postignem veću produktivnost na radnom mestu. Preduslov za postizanje ovih rezultata bilo je poverenje koje je ML Business coaching centar vrlo brzo zadobio sa moje strane. Tim ML Business coaching centra je izuzetno stručan i rado ih preporučujem svim IT organizacijama koje žele da naprave promenu kroz zanimljiv i inovativan način u potpunosti prilagođen njihovim potrebama.

Jelena Vuković - COO, fSD
Quote
Quote
Jelena Vukovic
Učenje coachinga u ML Business coaching centru je bilo sjajno iskustvo. S lakoćom prenose znanje, vole to što rade, i to se vidi. S obzirom da je coaching za mene bio nešto potpuno novo, nisam znala šta da očekujem, ali treninzi su za mene bili toliko vrijedni da mislim da je ML Business coaching centar uradio odličan posao.

Marija Gobović, Scrum Master, Codecentric
Quote
Quote
Jelena Vukovic
Coaching sam prepoznala kao važan alat za svoju karijeru, a odluka da pohađam kurs coachinga u ML Business coaching centru je bila odlična. Bez ustezanja su treneri delili znanje sa nama i vrlo brzo nas uveli u svet prakse, što je od velikog značaja za nekog ko do tada nije imao praktičnog iskustva. Pored profesionalnog usavršavanja, radionice su mi omogućile da sagledam sebe iz novih uglova.

Smilja Tomić, Scrum Master, RT-RK
Quote
Quote
Jelena Vukovic
Coaching i treninzi sa ML Business coaching centrom su mi pomogli da unapredim profesionalnu strategiju i liderske veštine. ML Business coaching centar uvek rado preporučujem kolegama iz IT sektora, zbog velike doze fleksibilnosti u radu i korišćenja gejmifikacionih metoda koje podstiču visoku produktivnost i motivaciju.

Srđan Budalić, CSO, fSD
Quote
Quote
Jelena Vukovic
Rad sa ML Business coaching centrom je prijatno i pozitivno iskustvo. Izuzetan tim profesionalaca sa kojim možete da postignete izuzetne rezultate. Uz njihovu pomoć sam uspela da sagledam sebe iz različitih uglova, pronađem odgovore koji su mi bili potrebni, da otkrijem uzroke svojih slabosti i počnem da ih pretvaram u snage. Sa velikim zadovoljstvom ih preporučujem.

​​Sanja Stojaković, ERP Consultant, fSD
Quote

Sviđa Vam se način rada?

Saznajte više o našim programima.

Zakažite sastanak